10,951

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

anny1997 wrote:

Ii place foarte mult lui Rocco sa faca baita  :heart:

foarte frumos wink coco nu prea face baie..nu ai place deloc.. :perusi:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,952

mereana28 wrote:

Merci si ai vostri sunt tare scumpi , Gogosica e cea albastra cu capul alb , iar Rico e cel turcoise cu capul galben , acuma stiu si eu ori sunt pereche , ori am 2 fete , sa mai treaca timpul cei drept ea e fetita , la el sunt in dubii , dar nu prea mai imi pasa , nu conteaza , ei se inteleg bine se curata si dimineata si seara , el ii da ei sa manance in fiecare seara , din punct de vedere al comportamentului el ar fi baiat si ea fata , dar stiu si eu , are nasul movaliu si roz in jurul narilor , dar am niscavai dubii , oricum  pentru mine nu conteaza

Si eu cred ca sunt pereche. Gogosica fetita si Rico baietelul.

Roro esti parte din sufletul meu!

10,953

Dupa poze imi pare fetita..dupa descrierea ceromului e baiat..deci nu dau raspunsul final pana nu vad o poza clara :hihi:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,954 (edited by Latifa 27-02-2012 11:44)

domne ce minunati sa va traiasca sun superbi  :k: maine am sa le fac si eu vreo doua poze sa va arat minunile mele  :iubareti: . despre crengute de dafin imi amintesc ca a fost o discutie alaltaieri parca si zicea cineva ca sunt bune dar eu zic sa nu faci experimente pune ceva de ce ejti sigura. si eu imi doresc sa-i vad asa liberi  neutral offff.... sper sa vina ziua aia in care sa vina la mine la birou de ex si sa ne jucam  wink  kivi??!! eu din cate am citit nu e bun pt ei!!! ma rog voi tre sa stiti mai bine.

mereana28 nu am eu experienta voastra insa daca dai un clic pe foto se vede mai mare si din cate stiu eu ai o pereche f. frumoasa :-*

10,955

Tare m-ai pus pe ganduri... eu stiam ca avocado e interzis perusilor...  hmm

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

10,956

dap ai dreptate scuze  tongue am gresit kiwi este bun avocado este insa periculos chiar fatal perusilor.

10,957

:merci:
M-ai linistit pt ca agapiciul meu mananca kiwi aproape zilnic

10,958

cool  scuze nu a fost intentionat stiam eu ca am citit ceva dar....

Adaugat: 27-02-2012 00:56

:bd:  acestia sunt doua fiinte forte dragi  smile nu am reusit inca sa-i eliberez desi au usita deschisa deacea le-am facut cateva poze in colivie. cel verde e spike iar cea alba yogy  smile frumosii lui tata

10,959

Cat de frumos e colorat Spike :heart: si Yogy e o scumpa :pup:
nu le-am pus crengutele de care ziceam ca nu-s sigura.. o sa caut prin magazine bete de lemn
Niste frumosi oricum  :heart: sa-ti traiasca. Apropo nici ai mei nu ies singuri chiar daca au usita deschisa. Eu ii scot afara, dar intra singuri cand le e foame. Prima incercare e mai grea... s-au invartit vreo 15 minute pana au dat de usa.. ai putea  sa-i scoti tu si dupa astepti sa li se faca foame si sigur intra. Eu la inceput ii chinuiam si ii alergam sa ii prind. Acum nu mai am treaba cu ei. Cat is liberi stau pe draperie(n-am nici ei norocul sa vina la mine sad )

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,960

nu gaesti niste copaci din care sa rupi niste crengi ? Salcie, plop.... astea le gasesti cam peste tot...

10,961

Ce scumpicei ai ! Sa iti traiasca , sunt doi scumpi !   :pup:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,962

Sincer  big_smile pe langa mine am niste copaci care nici nu stiu cum se cheama.. Doar stejarul il recunosc.O fi bun?

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

10,963

smile sunt bune si crengile de stejar, dar cand mai iesi la plimbare, prin oras, etc ... e imposibil sa nu gasesti salcie sau plop, sau tei ....

10,964 (edited by zucchina 27-02-2012 14:15)

Salcie aici in oras nu prea gasesc... doar in afara pe marginea raului.. plop.. de cand is in Italia nu am vazut.. si nici tei .. Doar sa fie pe la astia care stau la case.. in afara orasului..

-Marina-

10,965

Iusty , uitat-te lla pagina 479 , acolo am pus poze mai clare cu nasucul , o sa mai fac , dar acum nu  prea am timp

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,966

:merci: multumesc tuturor!!! despre dafin nu stiu ce sa zic am cautat pe net si nu am gasit nimic dar daca locuiesti in italia (din cate am inteles) eu zic ca poti sa le pui cu suguranta crengute de portocal de ex. atata timp cat le dai fructul sa manance nu cred ca e vreo problema daca roade din lemn. nu as vrea sa-i fortez sa iasa poate asta e si motivul pt care nu vin la tine. am incercat cu spike sa-l scot incet in timp ce-mi sta pe deget dar cand se apropie de usa sare inapoi  wink e pervers. prefer sa am rabdare insa ma mir pt ca yogy mi-a iesit o data pe langa mana deci ea stie ca pe acolo se poate iesi in + a mai fost o data afara si acum nu pare interesata!!!! nu stiu ce sa zic ma duc sa mai incerc cu spike  tongue  . pwp pe cioculet si eu pe ai vostri  :merci:

10,967

Spike, mi-au dat lacrimile. Masculul tau e fix ca si primul meu perus, Csuri  :cry:

10,968

nuuuuuu..... de ce???? de ce-mi faci asta??? nu plange nu ai de ce  wink be happy

10,969

Da sunt in Italia dar sunt in nord.. si nici portocali nu se gasesc  smile
Eu nu-i stresez deloc atunci cand le dau drumul pentru ca la colivie nu am gratar dedesupt big_smile eu doar ridic colivia si ei zboara

-Marina-

10,970

eu pot sa dau jos acoperisul coliviei  :hihi: oare sa incerc asa? sa dau jos acoperisul? si daca zboara sa-l pun la loc? sa intre inapoi pe usita?

10,971

Poti incerca si asa.

-Marina-

10,972

gata an dat jos acoperisul acum astept   :einstein:

10,973

daca zboara lasa acoperisul la o parte. tot pe acolo se vor intoarce. ce rost are sa-i chinui cu usita ?

10,974

eu cred ca daca vor gasi usita o sa stie pe unde sa intre sau sa iasa.. eu asa am facut cu ai mei ca nu am cum sa las colivia intoarsa smile .. Acum faci cum stii  big_smile

-Marina-

10,975

poi daca nu pun acoperisul cum or sa invete ca pe usita e accesul si iesire? ce fac stau fara acoperis? poi asa stau fara colivie  smile  eu cred ca papagali astia ai mei fumeaza marijuana si nu au chef sa zboare  smile sunt plictisiti. nici cu acoperisul jos nu au de gand sa dea din aripi  :bang: