3,001

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

dinu wrote:
ramona12 wrote:

@suana: si eu zic ca e o Cocutza smile , as putea risca sa bag un deget in foc  wink , binenteles ca este o parere ( nu un test ).
Salutari.
Oti

salut oti.am si eu o intrebare.poti sa vezi daca Paco al meu e fata sau baiat.ca vreau sa cumpar pereche . multumesc mult astept un raspuns

Salutari, raspunsul meu este identic cu cel de mai sus  wink , se vede ca este o pasare tanar(a), foarte frumoas(a), dupa forma capului as spune cu o siguranta de 98 % ca este o fetita frumoasa, ma bucur ca doresti sa ii cumperi  :malex:  .
Perioada noua de pui de M A incepe prin luna aprilie pana prin septembrie, atunci gasesti mai multi marele alex la vanzatori si ai de unde alege, incearca sa iei cea mai mare pasare care o au, masculi au in general capul putin mai masculin smile si ciocul putin mai mare, daca nu ai de unde alege e greu sa gasesti mascul pentru ca in general masculi sunt mai cautati, iar multi vanzatori va spun ( din pacate ) cea ce doriti sa auziti, Nu adevarul. ( am vazut micul alex vandut ca fiind marele, nu ma mai mira nimic la multi din vanzatori nostri ).
Salutati & succes.
Oti

Crescatorie papagali. Oti

3,002

Se pare ca sunt foarte putini acei crescatori care intradevar isi merita conditia de crescator. Am auzit si eu de asemenea lucruri si de crescatorii de ocazie care le umple oamenilor capul de prostii.
Domnule Dinu sa stiti ca daca aveti rabdare si luati o pasare de la un crescator bun precum Oti o sa aveti  o baza si pe viitor ca va ajuta cu sfaturile necesare.
Va doresc o decizie corecta!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,003

ramona12 wrote:
dinu wrote:
ramona12 wrote:

@suana: si eu zic ca e o Cocutza smile , as putea risca sa bag un deget in foc  wink , binenteles ca este o parere ( nu un test ).
Salutari.
Oti

salut oti.am si eu o intrebare.poti sa vezi daca Paco al meu e fata sau baiat.ca vreau sa cumpar pereche . multumesc mult astept un raspuns

Salutari, raspunsul meu este identic cu cel de mai sus  wink , se vede ca este o pasare tanar(a), foarte frumoas(a), dupa forma capului as spune cu o siguranta de 98 % ca este o fetita frumoasa, ma bucur ca doresti sa ii cumperi  :malex:  .
Perioada noua de pui de M A incepe prin luna aprilie pana prin septembrie, atunci gasesti mai multi marele alex la vanzatori si ai de unde alege, incearca sa iei cea mai mare pasare care o au, masculi au in general capul putin mai masculin smile si ciocul putin mai mare, daca nu ai de unde alege e greu sa gasesti mascul pentru ca in general masculi sunt mai cautati, iar multi vanzatori va spun ( din pacate ) cea ce doriti sa auziti, Nu adevarul. ( am vazut micul alex vandut ca fiind marele, nu ma mai mira nimic la multi din vanzatori nostri ).
Salutati & succes.
Oti

salut oti si iti multumesc. o sa astept sa ai tu pui de vanzare. Ca se vede ca esti un crescator adevarat

Adaugat: 27-02-2012 13:13

deyseby wrote:

Se pare ca sunt foarte putini acei crescatori care intradevar isi merita conditia de crescator. Am auzit si eu de asemenea lucruri si de crescatorii de ocazie care le umple oamenilor capul de prostii.
Domnule Dinu sa stiti ca daca aveti rabdare si luati o pasare de la un crescator bun precum Oti o sa aveti  o baza si pe viitor ca va ajuta cu sfaturile necesare.
Va doresc o decizie corecta!

salut deyseby. multumesc si asa o sa fac.cand lam cumparat pe al meu mam grabit. acum o sa astept si o sa cumpar de la oti. Ca de la balanoiu mam lamurit ca nu pot sal numesc crescator

3,004

miscarea zilnica...

LORA & LORD

3,005

salut  ionutfinc.  sunt foarte frumosi sati traeasca

3,006

Ionut ne era dor de frumusetzi.Ai facut poze super. :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,007

Azi polii mititelul ii era dor de pupacitul meu , ca daca sunt racita de vreo 4 zile nu l.am pupat deloc, si ce credeti ca a facut ?s.a pus pe capul meu ,si statea cu capul in jos sa ma pupe si daca incercam sa il gonesc ma ciupea  smile  smile , eu va dati seama imi venea sa il mananc dar nu puteam sa il pup si asa mi.e frica sa nu ia si el raceala  sad ,va pup suana te rog sa nu ma uiti cu dim colivie te pup

3,008

Ce frumos zboara.
Asta e Lord?

- Mary-

3,009

da...numai pe el l-am prins asa frumos...dar o sa le mai fac si o sa apara si Lora in fata...si ca veste mai importanta...a inceput Lora sa ii accepte avansurile lui Lord

LORA & LORD

3,010

ionutfinch, ce frumos ar fi ca la un moment dat sa ai si puiuti. E foarte frumos Lord.  :heart:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

3,011

Oooo Ionut, e minunat! Canta si tu Love is in the air smile
Ma inscriu la un puiut!

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

3,012

Salutare tuturor, de ce polii daca ii dau un creion sa roada fuge de rupe pamantul , am incercat si in colivie nici pomeneala , nu se uita deloc la el,io fii  frica? hmm tin sa va anunt ca incet incet polii incepe sa avanseze ,adica ma joc cu el ,il gadil pe piept ,dar mai avem un pic pana sa stam si la mangaiat, in rest cred ca este ok adica intram in colivie cu ajutorul meu il tin pe mana si il bag in colivie, am inceput sa rupem mai bine cuvintelele, ne pupacim , baita facem doar stropit si la ghiuveta ,dar la distanta de jetul de apa,cred ca sunt destule avand in vedere ca il am de 11 luni si copilul meu are 1 an nu?va pupik si sanatate multa  :sanatate:  :sanatate:  :pup:

3,013

multumesc tuturor...mai este pana la mici alexei...dar nu se stie niciodata...vedem ce va fii pe viitor...important e sa fie sanatosi...

LORA & LORD

3,014

nu ne mai suparam pe el ca fura, macar acum imparte cu ceilalti smile

3,015

Cornhholio frumosi agaponisi! Sa-ti traiasca !

Vad ca se inteleg destul de bine,al meu nu prea le lasa pe rossele sa-i ia din mancare smile

3,016

buna suana am si eu o intrebare  papagalul meu Ii cade foarte mult puf si un fel de matreata este normal si daca nu este normal ce sai fac. multumesc mult si sper sa nu te stresez cu intrebarile

3,017

dinu wrote:

buna suana am si eu o intrebare  papagalul meu Ii cade foarte mult puf si un fel de matreata este normal si daca nu este normal ce sai fac. multumesc mult si sper sa nu te stresez cu intrebarile

Este perioada de naparlire la pasari si este normal sa ii cada puf, o sa ii cada si pene in curand smile Si matreata cade permanent de pe o pasare doar ca in perioada de naparlire putin mai multa .

3,018

salut cornhholio. multumesc mult pentru raspunsul la intrebare :malex:

Adaugat: 01-03-2012 18:38

salutari la toti iubitorii de animale.imi spune si mie cineva la ce varsta incepe sa creasca gulerul la marele alexander

3,019

dinu wrote:

salutari la toti iubitorii de animale.imi spune si mie cineva la ce varsta incepe sa creasca gulerul la marele alexander

dupa 1.5 ani, se definitiveaza la 3 ani.

3,020

Dinu,nu ma stresezi deloc.Ti s-a raspuns deja.Pasarile au acea matreata fina.Puful cade pentru ca e in perioada de naparlire.Si Alexi isi schimba penajul.Eu le dau la ia mei Multivitaminico de la Padovan,mai ales in perioada de schimbare de ,,look''.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,021

ionutfinch wrote:

da...numai pe el l-am prins asa frumos...dar o sa le mai fac si o sa apara si Lora in fata...si ca veste mai importanta...a inceput Lora sa ii accepte avansurile lui Lord

Ce veste minunata.  :bravo:

- Mary-

3,022

am urmarit si eu subiectu foarte frumosi alexi aveti

3,023

dinu este normal nu te speria si lui poii meu ii cade si o sa aiba perioade si cand naparleste , dar matreata de care zici  o au toti mai ales cand se ciugulesc ei ,cand se curata le pica la scuturat si pufulete  :pup:  :sanatate:

Adaugat: 06-03-2012 14:32

Ola tuturor,azi l.am pedepsit pe polii  smile  smile ,era afara si ce credeti ca a facut ii sa pus pata pe un tablou de nu puteam neam sa il iau de acolo si asa l.am pedepsit inapoi la colivie,am uitat sa va spun ca il bag pe mana in colivie , l.am certat si i.am zis sa treaca la colivie , s.a dus pe ea si apoi l.am bagat inauntru ,imi venea sa ma duc sa il mananc ca il certai dar asa nu fac nimic, trebuie sa stie ca nu are voie,  :wow: acum eu nu stiu daca o fii inteles ceva sau nu dar cum sa dezobijnuit de plasma tot asa cred ca o sa se dezobijnuiasca si de tablouri  tongue cred eu.Dar va spun ca imi venea sa il pupacesc cand ii zisai treci la colivie si el una doua pe ea,apoi imediat pe mana nu mai zisa nimic  :cry: ,ai vostrii ce mai fac sunt bine?suana ce mai face ALEXII? :sanatate:  :pup:

3,024 (edited by Latifa 07-03-2012 21:23)

salut. nu stiu cata rabdare am si nu stiu de unde. cred ca o sa Innebunesc pana la urma dar tot nu ma las cu Marele alexander. Itradevar e mare

pana In prezent el e sefu. La 7 dimineata ne da desteptarea la toata familia. bine ca nu stau la bloc

3,025

dinu wrote:

pana In prezent el e sefu. La 7 dimineata ne da desteptarea la toata familia. bine ca nu stau la bloc

ciudat eu sunt elev ma trezesc la 7:00 am un perus si o nimfa si ei fac scandal ca aprind becul cand ma imbrac :sanatate:
foarte frumos alexuu tau
sa-ti traiasca :malex: