Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce scumpici mai sunt :pup:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce scumpici mai sunt :pup:
asta numesti tu aripi taiate...celalalt perus a murit a 2 zi dupa ce a plecat femela :cry: ......am plecat la verisoarele mele pt o sapt..si cand am venit acasa tata deja luase alt perus...si de aia nu am stiut sigur daca este fata sau baiat..ca pe ceilalti iam luat de la un crescator dar pe acesta de la petshop..si da tata a cautat la 3 petshopuri sa fie identic ca celalalt.. :perusi:
stii ceva, nu vreau sa fiu off topic da chiar ne-am certat amandoua o gramada de timp pe tema cu taiatul aripilor lui coco al tau si ziceai ca iau crescut pentru ca a naparlit, si mai acum cateva saptamani (doua cred) ziceai ca coco sufera dupa cocuta ta si am discutat si atunci sa nu ii mai aduci aminte de perusul mort (cocuta). Poate sa confirme asta cred ca toti dupa forum :bang:
Ia uitati pe cine am pozat eu aseara :hihi: :heart:
foarte frumosi :heart:
Adaugat: 26-02-2012 12:37
mihaela97 wrote:asta numesti tu aripi taiate...celalalt perus a murit a 2 zi dupa ce a plecat femela :cry: ......am plecat la verisoarele mele pt o sapt..si cand am venit acasa tata deja luase alt perus...si de aia nu am stiut sigur daca este fata sau baiat..ca pe ceilalti iam luat de la un crescator dar pe acesta de la petshop..si da tata a cautat la 3 petshopuri sa fie identic ca celalalt.. :perusi:
stii ceva, nu vreau sa fiu off topic da chiar ne-am certat amandoua o gramada de timp pe tema cu taiatul aripilor lui coco al tau si ziceai ca iau crescut pentru ca a naparlit, si mai acum cateva saptamani (doua cred) ziceai ca coco sufera dupa cocuta ta si am discutat si atunci sa nu ii mai aduci aminte de perusul mort (cocuta).
Poate sa confirme asta cred ca toti dupa forum :bang:
sa nu ne mai certam si acum...las-o asha :pup: :iubareti:
Multumesc :heart: scumpi scumpi da rai
Ia uitati pe cine am pozat eu aseara :hihi: :heart:
vai ce culori frumoase au
Da :heart: Cel albastru era mai colorat .. adica era un albastru mai intens.. acum mi se pare cam spalacit.. Le-am luat vitamine pentru pene dar nimic
Da :heart: Cel albastru era mai colorat .. adica era un albastru mai intens.. acum mi se pare cam spalacit.. Le-am luat vitamine pentru pene dar nimic
este un feli de mov....oricum sunt foarte frumosi :heart: :sanatate: :pup:
da mov albastru
Nu va mai certati..nu are rost. Din pacate, unii oameni nu vor sa se lase convinsi sa nu le taie aripile pasarilor..e trist..dar nu avem ce face..pentru ca pana la urma ei fac ce vor ...vor sa ajunga la premiu (prietenia pasarii) mult mai repede si usor..dar nu se gandesc la biata fiinta
.
zucchina, sunt tare frumosi perusii tai :hihi: . Sa incerci sa le pui bete de lemn in colivie..nu te baza pe alea de plastic pt ca pot face niste chestii urate la picioruse . Si eu am unul de plastic, dar restul sunt de lemn si din material textil. Sa te ocupi de problema asta :pup: .
Roco al meu are o culoare spalacita, zici ca nu a facut baie niciodata dar eu nu l-am luat dupa culoare, l-am cumparat pentru ca mi-a furat inima a fost ca o dragoste la prima vedere cum se zice si nu am mai putut sa ma mai uit si la ceilalti. Mai devreme a facut baitza Roco, pun poze mai tarziu sa vedeti ce mult ii place.
Da stiu ca e mai bine sa le pun de lemn si am intrebat mai sus daca sunt bune crengutele de foi de dafin dar nu mi-a raspuns nimeni .
Anny nici eu nu m-am luat dupa culoare ca i-am primit cadou :hihi: am mai avut 2 ca a lu Mihaela dar nu-i mai am ..
Nu va mai certati..nu are rost. Din pacate, unii oameni nu vor sa se lase convinsi sa nu le taie aripile pasarilor..e trist..dar nu avem ce face..pentru ca pana la urma ei fac ce vor
...vor sa ajunga la premiu (prietenia pasarii) mult mai repede si usor..dar nu se gandesc la biata fiinta
.
zucchina, sunt tare frumosi perusii tai :hihi: . Sa incerci sa le pui bete de lemn in colivie..nu te baza pe alea de plastic pt ca pot face niste chestii urate la picioruse
. Si eu am unul de plastic, dar restul sunt de lemn si din material textil. Sa te ocupi de problema asta :pup: .
aripioarele lui coco nu au fost taiate..au fost scurtate...putea zbura de pe colivie sus la perdea.. :hihi: ..leam scurtat ptc am vrut sa al dau pe afara..sa pape iarba etc..dar nu lam mai dat ptc inca putea sa zboare si nu am vrut sa ai tai aripile de tot :pup:
Adaugat: 26-02-2012 14:14
Da stiu ca e mai bine sa le pun de lemn si am intrebat mai sus daca sunt bune crengutele de foi de dafin dar nu mi-a raspuns nimeni .
Anny nici eu nu m-am luat dupa culoare ca i-am primit cadou :hihi: am mai avut 2 ca a lu Mihaela dar nu-i mai am..
si eu am avut 2 lafeli pe coco si cocutza..dar cocuta a zburat si coco a murit
Sufletelele mele mici :
Frumosii :heart: si ei prefera sa stea la inaltime?
pai da mai vine fertita jos pe la noi , dar baietelul sta mereu sus
bine de tine ca macar ea vine ai mei stau amandoi sus :bang:
Sufletelele mele mici :
micutul din prima si a 2-a poza seamana cu Roco al meu :heart:
Sunt ff simpatici :heart:
Sufletelele mele mici :
super scumpi, sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucuri :pup:
Si la mine a fost dragoste la prima vedere cu Piciu :hihi: ..el era jos pe tava de la colivie si manca..si avea un gainat pe cap . Pur si simplu cand l-am vazut nu mi-am mai putut lua ochii de pe el.
Cu Cipy si Popica nu a fost asa..mi i-a ales vanzatoarea . Eram mica..prin a 5-a. In orice caz, a facut o alegere buna :hihi: . Sunt doi scumpi + au un colorit superb.
Stefi, sunt tare simpatici :hihi: . Care-i Gogosica si care-i Roco?
Marina, nu stiu nimic de crengile de dafin, daca sunt bune sau nu. Stiu ca trebuie sa eviti crengile de cires, caci sunt toxice pentru majoritatea pasarilor. Poti folosi crengi de salcie, de stejar, de mar, de fag..
Merci si ai vostri sunt tare scumpi , Gogosica e cea albastra cu capul alb , iar Rico e cel turcoise cu capul galben , acuma stiu si eu ori sunt pereche , ori am 2 fete , sa mai treaca timpul cei drept ea e fetita , la el sunt in dubii , dar nu prea mai imi pasa , nu conteaza , ei se inteleg bine se curata si dimineata si seara , el ii da ei sa manance in fiecare seara , din punct de vedere al comportamentului el ar fi baiat si ea fata , dar stiu si eu , are nasul movaliu si roz in jurul narilor , dar am niscavai dubii , oricum pentru mine nu conteaza
Merci si ai vostri sunt tare scumpi , Gogosica e cea albastra cu capul alb , iar Rico e cel turcoise cu capul galben , acuma stiu si eu ori sunt pereche , ori am 2 fete , sa mai treaca timpul cei drept ea e fetita , la el sunt in dubii , dar nu prea mai imi pasa , nu conteaza , ei se inteleg bine se curata si dimineata si seara , el ii da ei sa manance in fiecare seara , din punct de vedere al comportamentului el ar fi baiat si ea fata , dar stiu si eu , are nasul movaliu si roz in jurul narilor , dar am niscavai dubii , oricum pentru mine nu conteaza
Mie imi par 2 fetite :rusine: . La Gogosica se vede clar ca e fetita..la Rico am dubii. Daca ai putea sa pui niste poze cu ceromul lui la lumina zilei ar fi excelent. Daca nu, lasam timpul sa treaca si vedem :k:
sunt pereche :k: :pup:
Ii place foarte mult lui Rocco sa faca baita :heart:
ce comica e acolo zburlita :hihi: si ce-mi place cum sta mandra in ultima poza :heart:
le-am dat si la ai mei kiwi ieri.. doar cel albastru a gustat (sau m-a pacalit ca a gustat ca am vazut ca a mirosit parca e caine)
sa-ti traiasca puiutu :pup:
ce comica e acolo zburlita :hihi: si ce-mi place cum sta mandra in ultima poza :heart:
le-am dat si la ai mei kiwi ieri.. doar cel albastru a gustat (sau m-a pacalit ca a gustat ca am vazut ca a mirositparca e caine)
sa-ti traiasca puiutu :pup:
Multumesc e un fotomodel :hihi:
Al meu mananca orice
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus