2,976

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

anamarialaura salut . multumesc mult si sper din tot sufletu sa vin si cu lucruri bune si frumoase din partea lui paco ca vam stresat cu prostiile mele ca nu ma descurc

2,977

dinu , te vei descurca , iar acestea nu sunt prostii si nu ne.ai stresat deloc , sa iti zica suana cat am stresato eu cu polii meu , ii sunt recunoscatoare pt totdeauna , chiar ma ajutat mult pe bune , lasa ca ai sa vezi ca vei reusii si u, multa rabdare
:sanatate:  :sanatate:  :sanatate:  :pup:  :pup:  :pup:

2,978

salut ionut am si eu o intrebare fata e cea care face bae

2,979

toty cand tipa la inceput ii distrageam atentia cu cate o jucarie de plastic,sau un dop de plastic, ceva sa roada. trucul asta l-am invatat de la suana. dinu,incearca si aceasta smecherie. eu aveam si mai am inca masinute mici de plastic de la fiul meu. nu conteaza ce e dar sa roada ceva. sper sa te ajute.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,980

:malex: salut suana poti sa imi spui si mie daca e baiat sau fata marele alexandru al meu cat de cat ca balanoiu mia zis ca e baiat.al tau ce varsta are ?

2,981 (edited by suana 23-02-2012 10:35)

Din poze vad ca nu e o pasare matura ,nu are format inca cerculetzul alb din jurul ochilor.Insa tind sa cred ca e femela,se vede gulerasul de un verde mai deschis din jurul gatului.Asa are si Alexi.Ea are 4 anisori.
Si ma bucur ca ai hotarat s-o pastrezi.E pacat sa renunti la asa minunatzii. Cu timpul ,ocupandu-te de ea,se va adapta si  veti face o echipa pe cinste.Doar rabdare si perseverentza.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,982 (edited by Latifa 23-02-2012 16:42)

si eu zic ca este fetita ,polii meu cand l.am luat la 7 luni , avea deja un pic de guleras la gat , acum sa intins un pic ,dar nu sa facut tot  tongue  :pup:

salutari suana te pupam si in special pe alexii :iubareti:

2,983

Multumim Anamaria. :pup:  :malex: Imediat o sa incarc un filmulet in care Alexi vorbeste....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

2,984

suana am uitat sa iti zic ca polii a inceput sa rupa mai bine din pupa mama baitul si cucu zice intelegi mai bine acum ,dar nu este foarte clar, piciulica meu sa vedeti ca va incepe sa vorbeasca sunt atat de fericita . :wis:  :k:

2,985

Suana, te pupam!

te asteptam in vizita. S-ar putea sa nu mai am usa pana o sa ajungi, la cat a lucrat Coca la ea smile

O pupam si pe Alexi

2,986

Magda ,maine te sun si stabilim cand ne putem intalni.O sa pun si filmuletzul,deocamdata se incarca pe youtube.

Adaugat: 23-02-2012 21:21

Am reusit sa incarc.E filmat  acum 1 an si ceva.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xOwZChe-5sE[/youtube]

2,987

Ce frumos vorbeste Alexi, e o scumpa  :heart:, si ce frumos fluiera  :elefant: . Dar ca nu inteleg ce mai zice dupa "Ce faci?".

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

2,988

suana imi vine sa o mananc eu cat este de scumpa dar tu....abia astept sa vb si polii ca ea , va pupik si multa sanatate,am uitat sa te intreb daca eu sunt racita polii poate lua raceala,  sau noi de la el?

2,989

Aparatul nu e chiar langa ea,dar daca dai mai tare sau iti pui casti se intelege destul de bine.Are si injuraturi in program  :rusine:
De preferat sa nu  exagerezi cu pupaceala cand esti racita.De la mine n-au luat nicodata raceala,dar inainte sa umblu la ei ,ma spalam pe maini si renuntam la dragalit si pupici.

2,990

buna suana . foarte frumos vorbestr sati traiasca safie sanatoasa

2,991

buna seara.   recunosc k nu m am documentat foarte bine inainte sa l cumpar pe rocco si din aceasta cauza l am cumparat dintr un pet shop si nu dintr o crescatorie, nu asta e problema , el este un scump, are inel la piciorus cu anul 2011, deci cred k are 1 an si 2 luni maxim...nu mi s a spus varsta cand l am cumparat, mi s a spus doar k este puiut de anul acesta... multumesc pentru sfaturi... nu cred k ii voi taia penele de la aripioara, il las asa, oricum este o mare diferenta de atunci cand l am cumparat si pana acum, eu zic k l am mai imblanzit, manca din palma, a venit ieri pe mana mea pentru prima data smile... la inceput era foarte salbatic, in colivie am decis sa nu mai  bag mana cand este el acolo big_smile nu de alta dar nu am sanse big_smile.... in schimb mai am o mare problema, nu stiu daca o aveti si voi ,  iar daca o aveti as vrea sa ma sfatuiti si in aceasta privinta... Dupa mine l as tine pe rocco in permanenta afara  din colivie, dar nu pot sad.... roade foarte rau, roade tot ce prinde, mai ales mobila... cand e afara trebuie sa stau numai dupa el... sa il atentionez... ai vostri fac la fel ?? sad ce as putea face?  o sa se sature de ros?  i am luat os de sepia, bloc de minerale, scara de lemn din colivie a roso toata, a ramas fara trepte , a ros leaganul, jucariile, tot !  ce ma fac ??  N as vrea sa il las liber doar cand sunt eu dispusa sa stau dupa el sad

2,992

buna suana. este o frumoasa si o vorbareata sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea, asa vorbeste si Paco al meu
Ma bucur Dinu ca  nu-l mai vinzi, sa te bucuri de el , si sa nu mai tipe (si al meu tipa si nu stiu cum sa-l dezvat)
:malex:  :malex:  :malex:  :malex:  :malex:  :malex:  :malex:  :malex:  :malex:

2,993

Andreia_corneliu

Si a mea e la fel. Mi-ar roade si urechile  smile Eu am acoperit usile cu prosoape, pentru ca deja mi le-a facut barcuta. Acum s-a apucat de lavabil si de nasturii de la lenjeria de pat. Cand ies din camera fura tot ce prinde: pixuri, taste de la laptop, telecomanda incearca s-o care in zbor dar e prea mare   :rusine:

Nu stiu cum sunt alexeii celorlati, dar tare m-as mira sa fie cuminti smile

2,994

asa e si toty,roade tot ce apuca,nu mai am butoane la telecomanda,roade tocurile de la usi,mobila,pixuri,creiane.....practic tot ce apuca,nu il las nesupravegheat cat e liber ca se pot intampla accidente. Osingura data l-am lasat nesupravegheat si mi-a ros cablurile de la boxe. e bine sa fie supravegheata pasarea cat e libera pt a evita accidentele. Eu ii mai aduc lui crengi de salcie pt ros.sa aveti un weekend placut.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

2,995

Toti sunt rozatori,asta e marea lor placere si greu de dezvatzat.Oricum,am mai scris dar ma repet ,la mine mobila e ,,blindata''si culmea, a fost foarte nervoasa cand a descoperit ca nu mai poate roade.Insa acolo unde n-am apucat sa pun coltare din aluminiu pe mobila,e tinta ei preferata.De ieri am adus-o din nou cu mine in camera,pentru ca am observat ca nu mai vorbeste ca altadata.Probabil limba pasareasca a celorlalti sa fie motivul.Si ma bucur sa observ ca nu are tipete si treziri prea de dimineazta.  :wis:

2,996 (edited by Latifa 27-02-2012 11:49)

andrea_corneliu,si polii meu roade cand este afara, eu zic sa nu il lasi tot timpul afara pt ca o sa se obijnueasca afara si apoi este foarte greu sa.l dezobijnuesti,asa am patit si eu cu polii, de dragul lui ii dadeam drumul de dimineata pana seara,si deabia l.am dezobijnuit ,imi rodea tot  tongue , acum are program dimineata o ora si seara inca una , bine ca daca sunt acasa iese de 3 ori  tongue pe zii mai ales in wekend ca se uita ca un copil care plange dupa parintii lui si imi pare rau de el si il las afara ,dar pe urma intram in colivie  big_smile ,eu zic sa ii faci un program in functie de timpul tau , ca asa este cel mai bine ,te pup si multa sanatate
:malex:  :malex:  :sanatate:  :sanatate:

suana, spune.mi te rog daca stii dimensiunile la colivia ta , ca vreau sa ii fac si eu lui polii tot asa , daca nu te deranjeaza

2,997 (edited by suana 25-02-2012 19:54)

O masor maine Anamaria.Mi-am facut griji ca nu vorbeste asa mult insa astazi mi-a demonstrat ca n-a uitat.I-a priit sa stea cu mine(si cu Daissy si Bruno  :hihi: ),drept pentru care ne-a injurat pe toti. :rusine:  Si am uitat ca ii trebuie cate o coala de hartie s-o ,,termine''.Plus un creion si o agrafa de par.
Dovada... :ok:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0006.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0127.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0011-1.jpg

2,998

salut la toti alexei si va pup pe toti.vam intrebat daca Paco e fata sau baiat ca vreau sa cumpar pereche. cum nu sunt sigur mai astept

2,999

Domnule Dinu, aici sunt microbi foarte molipsitori. Un mare microb este suana. Molipseste pe toata lumea cu animalutele ei si atat de frumos vorbeste despre ele incat te face sa-ti iei si tu unul.
Ma bucur sa vad ca va doriti o pereche. Aici va poate ajuta ea sau Oti de la Arad daca mai intra sa citeasca.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,000

ramona12 wrote:

@suana: si eu zic ca e o Cocutza smile , as putea risca sa bag un deget in foc  wink , binenteles ca este o parere ( nu un test ).
Salutari.
Oti

salut oti.am si eu o intrebare.poti sa vezi daca Paco al meu e fata sau baiat.ca vreau sa cumpar pereche . multumesc mult astept un raspuns