Index Director

Director

Director resurse pentru animalul tau: petshop, cabinete, dresaj, cosmetica, crescatori, asociatii, adaposturi, pensiuniJudet: CLUJ
Servicii4Labutze
Servicii complete pentru animalutul dumneavoastra. Grooming, dog-walking si pet-sitting. Toate asigurate de un personal calificat, cu experienta in ingrijirea animalelor de companie.

petlend
Judet: ARAD
Petlend
Vindem catelusi Mops Pug Carlino din cele mai pure rase ,cu si fara pedigree din parinti campioni .Catelusii Mops Pug Carlino vaccinati si deparazitati la zi,vin, insotiti de brosura privind intretinerea si alimentatia catelusilor , carnetel de sanatate, optional pasaport si microcip.Oferim transport gratuit in tara,garantam calitatea deosebita a catelusilor.

crescatorie-canari
Judet: IASI
crescatorie canari
crescatorie de canari de culoare aici amintind de canarul rosu, mozaic izabel, bacar sau bronz, galben si de postura aici amintind canarul gloster.

canisa-bolognese-uilaki's-white-beauty
Judet: CLUJ
Canisa Bolognese Uilaki's White Beauty
Recunoscuta FCI, membra ACHR, Catei Campioni

fluffy-vet
Judet: BUCURESTI
FLUFFY VET
Centru medical veterinar FLUFFY VET cu sediul in Bucuresti sect 3, str Ramnicul Sarat 31 ,bl 11B ,sc B ,ap 47 telefon 0729002991 ofera servicii medicale de inalta caliatate si seriozitate ,servicii medicale de urgenta si servicii medicale speciale pentru animalele comunitare sau cazurile sociale si adaposturi pentru animale. Oferim asistenta medicala NON STOP animalutelor dvs :urgente ,vaccinari,interventii chirurgicale ,servicii medicale de specialitate (dermatologie , oftalmologie , stomatologie, cardiologie, ortopedie,chirurgie si microchirurgie),microcipuri , pasapoarte si actele necesare pentru pacientii ce doresc sa plece din tara dar si STERILIZARI GRATUITE pentru animalele comunitare si preturi sociale pentru iubitorii de animale si adaposturi.

pethotel---pensiune-pentru-animale-de-companie
Judet: BUCURESTI
PetHotel - pensiune pentru animale de companie
Un Hotel pentru caini, pisici si alte animale de companie in care camerele sunt incalzite pe timp de iarna, individuale, au covorase, patuturi dedicate animalelor, elemente decorative si, impreuna cu dumneavoastra le putem adapta obiceiurilor si confortului cu care catelul sau pisica dumneavoastra sunt obisnuiti. Oferim servicii de cazare pentru catei, pisici; Animalele beneficiaza de supraveghere continua si un program de plimbare si masa stabilit impreuna cu stapanul. Facilitati cazare animale:camere VIP, camere pentru catei, camere pentru pisici.

pensiune-canina-semper-fidelis
Judet: BIHOR
pensiune canina SEMPER FIDELIS
Pensiunea canina “ARS ARMANDI” din Oradea,asigura cazarea cainilor pe perioada concediilor sau a weekendurilor.Asistenta medico- veterinara asigurata in permanenta. La intrarea in pensiune cateii trebuie sa aiba deparazitarea interna si externa, precum si vaccinarea la zi. NOU !!! Avem si pensiune de apartament, pentru cateii de talie mica ! PRETURI AVANTAJOASE !!! Locuri limitate ! Ne puteti contacta la telefon 0745.388.686 sau pe E-mail la andreiasandor@yahoo.com

Judet: MURES
crescator de hamsteri
cred mai multe feluri de hamsteri

pet-shop---mercerie
Judet: NEAMT
Pet Shop - Mercerie
Hrana si accesorii pentru animale de companie, pasari, pesti si amfibieni.

pensiune-canina-delarci-timisoara
Judet: TIMIS
pensiune canina delarci timisoara
Pensiunea de caini si pisici Delarci i-si asteapta clientii in cea mai noua si dotata pensiune din vestul tarii atat pe perioada concediilor cat si in orice inprejurare cand stapanul lor este ocupat. Mai presus decat conditiile pe care le oferim sta afectiunea si iubirea fata de animale, avand in vedere ca suntem o familie care detinem o canisa de cockeri americani,datorita iubirii fata de ei am deschis si aceasta pensiune.Mai multe detalii despre noi si serviciile noastre se pot afla accesand siteul nostru www.delarci.ro. Viziteazane sa te convingi! Pensiunea se afla la doar 7 km de Timisoara.Inscrie-te in director