1

Topic: Despre kakariki - Cyanoramphus

as vrea mai multe informatii

2

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

am achizitionat un cuplu de kakariki (capre) si as dori mai multe informatii legate despre aceasta specie :sol:

3

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

DENUMIREA
Kakariki-papagalul neozeelandez

               -papagalul cu frunte rosie

               -pagalul capra

               -ziegensittich

               -kecske papagaj


DESCRIERE

Are in general penele de culoare verde,

fruntea,varful capului,precum si o banda ingusta,care se prelungeste dincolo de extremitatea ochilor,sunt de culoare rosie; apar,de asemenea,pete rosii pe partile laterale ale zonei inferioare a spatelui,irisul este rosu, picioarele sunt gri ,ciocul gei-albastrui pal cu varful negru,femela are aceeas culoare cu masculul.Pasarea are o lungime de 27 de cm iar lungimea aripilor este de125-140 mm.
REPRODUCERE

In captivitate,inmultirea se realizeaza foarte usor.Maturitatea sxuala se atinge la varsta de cinci luni, doar nu trebuie sa le permiteti sa se inperecheze decat dupa primul an de viata.Femela depune intre patru si noua oua, pe care le cloceste de regula , dupa ce a ouat a doua oara. Incubatia dureaza 20 de zile iar pui se acopera cu pene dupa aproximativ 35 de zile .Cuibul are dimensiunea 20x20x35cm .


ALIMENTATIE

Seminte-mei

             -ovaz

             -floarea soarelui

             -canepa

Legume-morcov

             -salata

Fructe  -mere

             -pere

Iarba    -frunza de papadie

             -racuina


sper sa-ti fie de folos.daca vrei imi  spui ce alte informatii vrei si iti dau daca gasesc big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

4

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

ms mult si mai astept info de orice fel mai ales legat de sanatate si medicamente specifice deoarece am obs la femela ca face diaree. ms mult inca odata

5

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

ok o sa mai pun

Adaugat: 11-12-2007 20:45

da daca iti trebuie informatii de ce nu ceri pe site sa faca ei un articol.ce zici?daca gasesc o sa pun si eu da in principal scrie-le lor ca cred ca o sa gaseasca ceva  mai clar big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

6

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

am facut cerere inca de la inceput dar cred ca inca mai lucreaza la ea.....sper

Adaugat: 14-12-2007 21:42

acu tanta se simte mai bine, nu mai face diaree si e mult mai activa

Adaugat: 14-12-2007 21:43

de cand le-am luat cuib tanta e in culmea fericirii iar taco e un bun paznic cand ea se odihneste inside...:pup:

7

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

ma bucur ca s-a rezolvat.si eu le-am cerut un articol inainte de craciun da nu cred ca o sa-l faca pana atunci,au multe pe cap.asta e .si vin si sarbatorile....

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

8

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

sa speram

9

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

au mai facut un articol pe site si il pun si aici:
Colivia

Atunci cand alegeti colivia potrivita va trebui sa aveti in vedere dimensiunea papagalului care poate atinge 23-28cm, dar si faptul ca papagalul Kakariki este extrem de activ si se afla permanent in miscare. Pentru a se simti confortabil papagalul Kakariki (Cyanoramphus) trebuie sa aiba o colivie care sa-i permita sa-si intinda aripile fara a se lovi de gratii, sa se intoarca, sa sara usor de pe o stinghie pe alta si sa se poata juca, ceea ce inseamna ca trebuie sa masoare un minimum de 100cm latime, 65cm adancime si 100cm inaltime. Nu uitati de faptul ca accesoriile si jucariile din colivie limiteaza si ele spatiul. Regula general valabila este sa cumparati o colivie cat mai mare pentru a oferi papagalului dumneavoastra o viata cat mai placuta si sanatoasa. Daca aveti doi sau mai multi Kakariki va trebui sa achizitionati o colivie si mai mare sau o voliera. Evitati sa folositi colivii “la mana a doua”, acestea pot purta diverse boli sau bacterii de la fostii “locuitori”.

Colivia trebuie sa fie confectionata din otel inoxidabil si sa nu aiba parti ascutite in care pasarea sa se poata rani. Asigurati-va ca usita coliviei are o incuietoare de siguranta pentru ca papagalii Kakariki, maestri ai evadarii, sunt foarte abili si inteligenti si pot deschide usor o incuietoare simpla. Ideale sunt coliviile cu bare orizontale, acestea oferind pasarii si posibilitatea efectuarii unor exercitii fizice de catarare. Atunci cand alegeti colivia potrivita, va trebui sa aveti in vedere si distanta dintre bare, care trebuie sa fie suficient de mica pentru a nu permite intepenirea capului pasarii intre ele. Ideal este sa achizitionati o colivie care sa aiba acoperisul amenajat in asa fel incat, in timpul petrecut in afara coliviei, pasarea sa poata sta confortabil chiar pe acoperisul coliviei.

Unii veterinari sustin ca, coliviile rotunde nu sunt confortabile pentru pasari, din punct de vedere psihic, intrucat le accentueaza sentimentul de nesiguranta. O colivie dreptunghiulara va oferi pasarii posibilitatea de a se retrage in colturi, unde sa se simta ocrotita. De asemenea, papagalul Kakariki ar putea sa isi prinda gherutele in varful unei colivii rotunde, acolo unde se intalnesc barele. Deci, evitati coliviile rotunde!
Colivia ideala are fundul detasabil, pentru a permite curatarea ei cu usurinta. Pe fundul coliviei asezati  hartie sau servetele de hartie pe care sa le inlocuiti zilnic. Nu folositi rumegus, nisip sau alte materiale pentru ca pasarea le poate inghiti, dezvoltand astfel grave probleme de sanatate si in plus, acestea pot cu usurinta adaposti bacterii. Pentru a limita mizeria din jurul coliviei puteti inconjura partea de jos a acesteia cu plexiglas. Aveti insa grija ca pasarea sa nu se poata rani in clemele cu care prindeti acest material de colivie (clemele vor trebui sa fie confectionate din otel inoxidabil).

Retineti ca orice papagal Kakariki trebuie sa petreaca cat mai mult timp (minim 3 ore pe zi) in afara coliviei pentru a-si mentine sanatatea. Daca lasati papagalul dumneavoastra in colivie majoritatea timpului va trebui sa cumparati o colivie cat mai mare, pentru a-i permite sa zboare si sa-si mentina astfel forma fizica.

Desi nu este obligatoriu, pe timpul noptii puteti acoperi colivia cu un material, aceasta va incuraja pasarea sa se linisteasca si sa doarma mai mult dimineata, va tine departe insectele si va mentine constanta temperatura in colivie. Folositi un material cu structura uniforma si neteda, pentru a evita ca pasarea sa-si prinda ghearele in textura sa. Evitati materialele de tip prosop. Acest acoperamant va trebui scuturat zilnic de praf si spalat saptamanal cu detergent fara parfum.

Accesoriile

Colivia trebuie sa contina minim 2-3 (chiar mai multe daca este spatioasa) stinghii, pozitionate la nivele diferite, nu foarte aproape una de alta, pentru a permite pasarii deplasarea confortabila intre ele.

Stinghiile trebuie sa fie obligatoriu de diferite grosimi si confectionate din materiale diferite. Cele mai potrivite sunt cele din lemn, si acrilic. Evitati stinghiile din smirghel intrucat cauzeaza rani pe piciorusele fragile ale papagalului! Puteti folosi si franghie netratata pentru a confectiona stinghii, insa va trebui sa aveti grija si s-o indepartati atunci cand incepe sa se despice, pentru a preveni blocarea vreunei gherute in ea.

si mai pun in urmatorul mesaj

Adaugat: 15-12-2007 09:42

Crengile naturale sunt si ele o optiune buna. Evitati crengile de brad, ideale sunt cele de: mar, mirt, paltin, artar, frasin, cais, piersic, ulm, fag. Asigurati-va ca alegeti crengute proaspete si care nu au fost stropite cu insecticide! Stinghiile deteriorate trebuiesc imediat inlocuite. Nu asezati bolurile cu mancare si apa sub stinghii, pentru a evita stropirea alimentelor cu materii fecale.
Pentru mancare si apa, folositi boluri mai degraba late decat adanci, confectionate din otel inoxidabil sau ceramica intrucat sunt sigure si usor de curatat (acestea vor trebui spalate zilnic). Va trebui sa folositi boluri separate pentru pelete/seminte si pentru fructe/legume. Pentru apa puteti folosi si o adapatoare special conceputa. Asigurati-va ca plasati bolul de mancare langa o stinghie pe care pasarea sa poata sta si manca.
In colivia papagalului Kakariki va trebui, obligatoriu, sa asezati si un os de sepia. Acesta ii furnizeaza calciul necesar si este un material excelent pe care isi poate exersa ghearele si ciocul.
Papagalului Kakariki ii place foarte mult sa se balaceasca in apa. Mai mult decat atat, chiar are nevoie de o “baie” o data la 1-2 zile, pentru a-si putea curata penele. In acest scop puteti folosi un bol putin adanc pe care sa-l umpleti cu apa si sa il asezati pe fundul coliviei. In magazinele de specialitate exista si “cadite”, special concepute pentru pasari, care pot fi fixate pe peretele coliviei. Va trebui sa aveti in vedere totusi ca aceasta activitate, desi foarte utila si distractiva pentru papagal, va produce mizerie si va fi necesar sa stergeti apa rezultata sau sa uscati/indepartati hrana si accesoriile care au fost eventual stropite.
Daca papagalul dumneavoastra nu agreaza baile facute in acest mod, puteti sa stropiti pasarea cu apa calduta dintr-o sticla cu pulverizator, avand grija sa nu indreptati stropii catre fata ei sau sa ii udati puful de sub pene (care se usuca foarte greu). Baile trebuiesc facute ideal dimineata si atunci cand temperatura ambientala nu este scazuta (pentru a evita imbolnavirea pasarii). Nu adaugati niciodata detergent sau orice alt substanta in apa cu care imbaiati papagalul Kakariki!
Jucariile
Jucariile sunt necesare pentru a oferi companionului dumneavoastra o modalitate de distractie, pentru a-l feri de plictiseala si stres, pentru a-i stimula inteligenta nativa. Studiile stiintifice efectuate in coloniile de pasari au aratat ca acestea se bucura de o jucarie noua la fel de mult cum se bucura de o masa buna. Aveti grija sa procurati jucarii care sa nu poata fi dezmembrate in bucati mici pe care pasarea sa le poata inghiti. Evitati inelele metalice si lanturile, precum si jucariile din materiale tratate chimic (zinc, mercur, adezivi etc.) sau din plastic. Studiati cu atentie clopoteii intrucat deseori acestia pot fi cu usutrinta dezmembrati de catre papagali. Papagalul Kakariki nu obisnuieste sa mestece si sa distruga obiectele cu ciocul, astfel ca jucariile confectionate din lemn sau piele sunt in siguranta in colivia lui. Nu aglomerati colivia cu prea multe jucarii. Va trebui sa aveti grija sa oferiti papagalului Kakariki jucariile prin rotatie, intrucat, aceleasi jucarii mentinute prea mult timp vor sfarsi prin a fi ignorate. Kakariki vor prefera intotdeuna jucariile confectionate din materiale naturale: ramurele, flori comestibile etc.
Le puteti oferi jucarii din piele tabacita, din sfoara netratata chimic, diferite leagane si scarite special concepute pentru papagali. Jucariile deteriorate sau prea murdare trebuiesc inlocuite imediat.
In habitatul lor natural papagalii Kakariki isi petrec foarte mult timp pe jos, pe pamant, unde le place sa sape si sa scurme cu ghearele cautand seminte. Astfel, daca le veti pregati o cutie confectionata din lemn (netratat chimic) in care sa puneti pamant, frunze si muschi, sub care sa ascundeti diverse seminte sau bucatele de fructe si legume, papagalii isi vor petrece mult timp cautand printre acestea. Daca in cutia respectiva asezati si un mini-copacel cu crengute pe care papagalul sa se poata aseza, il veti face cu adevarat fericit.
Amplasarea coliviei
Colivia papagalului Kakariki NU trebuie asezata in bucatarii (pericol de toxicitate datorita gazului emanat de articolele de menaj confectionate din teflon!) si nici in bai.
Aveti grija sa nu o plasati totusi in locuri unde pasarea sa se simta izolata, departe de activitatea umana din locuinta. Papagalul Kakariki se plictiseste  repede si are nevoie de foarte multa activitate, el fiind in permanenta in miscare. Nu asezati colivia pe podea, ea trebuie amplasata la inaltime pentru ca pasarea sa se simta in siguranta (ideal la nivelul ochilor). Colivia nu trebuie asezata in locuri in care sunt curenti de aer si nici in camere unde sunt variatii mari de temperatura. Intrucat papagalii Kakariki provin din climate mai reci, temperatura ambientala ideala pentru pentru ei este una mai scazuta decat in cazul majoritatii papagalilor: 17-21°C. Mai mult decat atat, va trebui sa aveti grija in timpul verii deorece papagalii Kakariki sunt sensibili la temperaturi ridicate si pot suferi de soc termic. Totusi, chiar daca este cald, nu plasati colivia in calea curentilor de aer conditionat. Amplasati colivia departe de geamuri, in locuri luminoase, dar in nici un caz sub lumina directa a soarelui.
Igiena. Curatarea coliviei si a accesoriilor.   
Igiena este un factor extrem de important, mult mai important decat ne vine sa credem, in mentinerea sanatatii pasarilor. Asternutul de pe fundul coliviei trebuie inlocuit zilnic. Incercati sa curatati imediat materiile fecale cazute pe fundul coliviei sau pe barele ei, odata intarite acestea sunt mult mai dificil de indepartat. De asemenea, retineti ca hrana umezita sau fecalele atrag foarte repede insectele si dezvolta foarte usor bacterii. Saptamanal va trebui sa curatati colivia in intregime. Puteti folosi pentru aceasta operatiune o solutie diluata de clor (o jumatate de cana la 4l de apa). Clatiti din abundenta si lasati colivia sa se usuce complet inainte de a pune pasarea in ea.
Bolurile de mancare si apa, adapatoarea trebuiesc spalate zilnic cu apa si putin detergent. Aveti grija sa indepartati toate resturile si mizeria, in special in cazul adapatorilor. Saptamanal le puteti dezinfecta si pe acestea, cu apa fiarta. Clatiti din abundenta pentru a va asigura ca pasarea nu va ingera substantele toxice cu care le-ati spalat.
Jucariile, stinghiile si celelalte accesorii din colivie trebuiesc si ele spalate si curatate de indata ce sa murdaresc sau umezesc. Umezeala este inamicul numarul unu! Uscati bine toate aceste obiecte inainte de a le reintroduce in colivie.

Adaugat: 15-12-2007 09:43

big_smile  poate daca tu l-ai vazut altcineva il vede mai repede aici big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

10

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

multumesc;)

11

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

n-ai pt ce

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

12

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

Salut! sunt noua pe aici.am si eu o fetitza kakariki si as vrea sa stiu mai multe despre comportamentul lor,despre persoalitate...despre hrana amenajarea coliviei am tot gasit...:)

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

13

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

buna liza!bine ai venit!eu numai ce am pus mai sus am gasit din pacate sad dar daca vrei poti cere pe site sa-ti faca niste articole wink

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

14

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

ok mersi mult!;):)

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

15

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

n-ai pentru ce :k: !poate pui si poze cu inaripata ta

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

16

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

Da promit ca o sa pun poze cu frumusica mea de indata ce o sa ii fac!Acuma daca vrei sa ma mai ajuti cu inca o "treaba"...Sunt putin ingrijorata ca Liza( numele ei big_smile)nu vrea sa manance numai seminte...si eu vreau sa ii dau  fructe ca am inteles ca e f important...sunt sigura ca nu e obisnuita si de aceea dar cum sa o obisnuiesc?E foarte cumintica...inca se acomodeaza...incepe sa fie mai energica...oare am sanse sa o imblanzesc cat de cat?Stiu ca trebuie sa am rabdare...

Adaugat: 09-02-2008 23:02

E inca pui din cate mi-am dat eu seama....era cea mai mica si mai cuminte...nu stiu cate luni are din pacate

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

17

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

nu-ti face griji!nici paco nu mananca fructe si e sanatos.nici eu nu stiu cate luni are da le numar de cand e la mine

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

18

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

Ok mersi mult,esti foarte dragutza.Azi am mai facut un progres totusi...a mancat ou fiert...am pacalit-o putin wink...

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

19

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

Liza wrote:

Ok mersi mult,esti foarte dragutza.

mersi am vrut doar sa ajut wink

Liza wrote:

Azi am mai facut un progres totusi...a mancat ou fiert...am pacalit-o putin wink...

te felicit de progres big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

20

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

sal lume de vreme ce am initiat acest subiect am sa pun si io niste poze cu inaripatii mei taco si tanta

Adaugat: 03-03-2008 23:12



Adaugat: 03-03-2008 23:14

acu el e in perioada de schimbare a penejului si pe cap si piept e cam golas smile

Adaugat: 03-03-2008 23:21

in legatura cu alimentatia va spun ca ea e mai curioasa din fire si incearca tot ca-i ofer.
pana acu s-a obisnuit si el ,in cele din urma, cu: castraveti , ou fiert bine bine, morcov dat prin razatoare si preferatele lor potocalele si merele.

Adaugat: 03-03-2008 23:23



Adaugat: 03-03-2008 23:25

am insa o nelamurire si sper sa ma ajutati: am tot incercat pe post de asternut de cuib vata si ata de bumbac si vad ca nu se prea impaca tanta cu aceste asternuturi astept sugestii

Adaugat: 03-03-2008 23:27



Adaugat: 03-03-2008 23:29

o sa mai pun imagini si sper sa fiu la curent de acum incolo cu ce se mai vb pe aici
o seara buna by smile

Adaugat: 03-03-2008 23:31



Adaugat: 03-03-2008 23:32

acu chiar v-am salutat noapte buna

Adaugat: 03-03-2008 23:33

astept si de la voi detinatorii de kakariki poze si informatii despre companionii vostri:nani :

21

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

la capitolul cuib nu ma bag ca nu stiu nimic...eu am doar o fetiza kakariki...nu are pereche...inca

Adaugat: 04-03-2008 20:36

in ceea ce priveste mancarea ii place oul fiert...in rest nu prea e interesata...desi eu in fiecare zi ii tot schimb meniul ca poate poate...dar tot semintele sunt preferatele ei

Adaugat: 04-03-2008 20:38

acu vreau sa te intreb si eu cum se comporta ai tai?te lasa sa pui mana pe ei?ca eu nu am reusit inca...desi toata ziua e pe langa mine...dar cand imi apropii mana se retrage sad...

Adaugat: 04-03-2008 20:40

am vrut sa pun si eu ceva poze da nu am reusit (imi tot zice ca nu sunt jpeg...da de fapt sunt...ma rog...o sa mai incerc alta data:P)

Adaugat: 04-03-2008 20:53

si mai am o intrebare...ziceai ca iti facea tanta diaree...mie mi se pare ca ramane mai verde pe langa fecale...oare e vreo pb?in rest e activa si roade tot big_smile

Adaugat: 04-03-2008 20:57

le faci baitza?liza mea e o haioasa la capitolul asta...ar face in fiecare zi numai ca mi-e frica putin sa nu raceasca..

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

22

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

ma la inceput a facut diaree da i-am dat un sirop de vitamine care se pune in apa de baut si a revenit complet, probabil era de la stresul din pet shop smile

Adaugat: 04-03-2008 21:49

in rest a mai facut cand i-am dat prima data portocale dar s-a invatat cu noul meniu si multam Domnului ... e ok

Adaugat: 04-03-2008 21:50

in legatura cu baita e un adevarat circ la acest capitol....... in sensul ca sunt ca niste clovni si se bat care sa faca primu..... apoi topaie pe jos pana se usuca....si pot zbura

Adaugat: 04-03-2008 21:52

se zice ca aceasta specie are o fobie la maini si in special dejete.
dar am vaz pe net filmulete in care stau si vin pe mana dar banuiesc ca sunt crescuti de pui la mana.

Adaugat: 04-03-2008 21:54

io cand i-am luat aveau deja 10 luni. acu au 1 an si 2 luni si s-au invatat cu mine, dar din proprie initiativa au venit de 2 ori la mine : odata pe picior cand eram in pat si odata pe cap cand eram la calc.

Adaugat: 04-03-2008 21:57

de vreo luna taco naparleste si e mai putin sociabil...vezi art. cu naparlirea la pasari.
se pare ca nisipul e mai bun ca asternut decat vata sau firele de bumbac.

Adaugat: 04-03-2008 21:59



Adaugat: 04-03-2008 22:02

in rest cand vin de la scoala ma intampina cu niste zboruri la nivalul capului apoi isi vad de treaba

Adaugat: 04-03-2008 22:03

cam cu doua saptamani inainte de naparlire s-au imperecheat de cateva ori dar fara urmari si de atunci ea vrea dar el..... nu sad

Adaugat: 04-03-2008 22:05

de curand le-am taiat gherutele pt ca le crescusera mari si aveau probleme la mers... pe birou unde-si petrec juma de zi...... ca de e important sa stea afara cel putin 3 ore pe zi smile

Adaugat: 04-03-2008 22:07



Adaugat: 04-03-2008 22:09



Adaugat: 04-03-2008 22:10

ok astept si de la voi poze si intamplari cu kakariki vostri

Adaugat: 04-03-2008 22:11

o seara buna la toata lumea si noapte buna

Adaugat: 04-03-2008 22:12

apropo la inceput am folosit stinghii normale de plastic dar cum am spus le crescusera gherutele si le-am confectionat stinghii de lemn din coada de matura si observ ca se simt mult mai bine, stand mult mai relaxati

Adaugat: 04-03-2008 22:26

before



Adaugat: 04-03-2008 22:35

after



Adaugat: 04-03-2008 22:36

buna . da nimeni pe aici
ok poate mai tarziu!



Adaugat: 05-03-2008 13:08

ce parere aveti de aceasta voliera? sunt sigur ca lui tanta si taco le va placea, singura problema e costul ei :in afara ajunge cam 300 de lire sterline ;dar vreau sa ma interesez in tara ,daca o fac la comanda, cam cat ar ajunge?????????????!!!!!!!!!!!!



Adaugat: 05-03-2008 13:11

poate va interesati si voi ..... are ca dimensiuni 1m L 1m l si 2mh

Adaugat: 05-03-2008 13:13

ea are dimensiunea intre bare de 2,5cm dar e prea mare pt kakariki si sper sa se poata ajusta la 1.5cm

ce spune-ti ma ajutati cu ce oferte gasiti???  pls ms

Adaugat: 05-03-2008 13:14

si daca 2m inaltime sunt prea mult ce zice-ti de 1,75 m sau 1,5 ???? smile smile smile

23

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

asa ceva se comporta si a mea...
vine pe mana cand are chef...
dar nu pe deget...ai dreptate cred cu fobia

Adaugat: 05-03-2008 14:16

o sa ii mai dau si eu vitamine de alea in apa...ca i-am mai dat dar mi se pare ca trebuie facuta si pauza...

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

24

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

da ... speram sa nu am dar... ce zici de voliera?

Adaugat: 05-03-2008 14:18

da se dau maxim 5-6 zile

25

Re: Despre kakariki - Cyanoramphus

in privinta volierelor..si eu as vrea una ca momentan am o colivie destul de mica...prea mica pe care am  luat-o doar provizoriu
o sa pun si eu ceva poze cu voliere...insa vroiam sa iti zic ca mi-a sugerat cineva una mai mult lata decat inalta ....o prietena care are papagali de multi ani si diferite specii...cica e mai bine pt ei... smile

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......