Index Director

Director

Director resurse pentru animalul tau: petshop, cabinete, dresaj, cosmetica, crescatori, asociatii, adaposturi, pensiuniwww-petpal-ro
Judet: BUCURESTI
www.petpal.ro
Magazin online cu produse pentru animale, hrana si accesorii, produse pentru ingrijire caini si pisici, pasari, pesti si rozatoare.

Judet: SATU-MARE
Crescator de pesti de acvariu
Crescator serios de pesti de acvariu

crescatorie-de-pisici-devon-rex-si-peterbald-(petersburg-sphynx)
Judet: BUCURESTI
Crescatorie de pisici Devon Rex si Peterbald (Petersburg Sphynx)
Felisa inregistrata TICA (The International Cat Association) ofera ocazional pui de pisica rasa Devon Rex si Peterbald. Corect socializati, vaccinati, deparazitati, inregistrati TICA.

pensiune-canina-si-felina-constanta
Judet: CONSTANTA
pensiune canina si felina constanta
pensiune pentru caini si pisici,orice rasa,diferite perioade,chiar si de sarbatori,conditii decente de cazare ,curat,la cazarea in interior incalzirea se face cu centrala pe gaze,15-40 lei/zi,constanta,Marilena,0722317968

haine-si-accesorii-pentru-caini-catei-si-catelusi
Judet: SIBIU
haine si accesorii pentru caini, catei si catelusi
Hainute si hamuri pentru caini . Hamul pentru caini este o necesitate.El este recunoscut ca un instrument didactic valoros.Ajuta la distribuirea uniforma a fortei de tragere, fata de zgarda care faciliteaza presiunea permanenta la nivelul gatului si zonei cervicale.Fara exagerare putem spune ca folosind hamul tratam cainele intr-un mod mai uman .Produse si preturi de (la) producator.

Judet: CLUJ
Servicii4Labutze
Servicii complete pentru animalutul dumneavoastra. Grooming, dog-walking si pet-sitting. Toate asigurate de un personal calificat, cu experienta in ingrijirea animalelor de companie.

petlend
Judet: ARAD
Petlend
Vindem catelusi Mops Pug Carlino din cele mai pure rase ,cu si fara pedigree din parinti campioni .Catelusii Mops Pug Carlino vaccinati si deparazitati la zi,vin, insotiti de brosura privind intretinerea si alimentatia catelusilor , carnetel de sanatate, optional pasaport si microcip.Oferim transport gratuit in tara,garantam calitatea deosebita a catelusilor.

crescatorie-canari
Judet: IASI
crescatorie canari
crescatorie de canari de culoare aici amintind de canarul rosu, mozaic izabel, bacar sau bronz, galben si de postura aici amintind canarul gloster.

canisa-bolognese-uilaki's-white-beauty
Judet: CLUJ
Canisa Bolognese Uilaki's White Beauty
Recunoscuta FCI, membra ACHR, Catei Campioni

fluffy-vet
Judet: BUCURESTI
FLUFFY VET
Centru medical veterinar FLUFFY VET cu sediul in Bucuresti sect 3, str Ramnicul Sarat 31 ,bl 11B ,sc B ,ap 47 telefon 0729002991 ofera servicii medicale de inalta caliatate si seriozitate ,servicii medicale de urgenta si servicii medicale speciale pentru animalele comunitare sau cazurile sociale si adaposturi pentru animale. Oferim asistenta medicala NON STOP animalutelor dvs :urgente ,vaccinari,interventii chirurgicale ,servicii medicale de specialitate (dermatologie , oftalmologie , stomatologie, cardiologie, ortopedie,chirurgie si microchirurgie),microcipuri , pasapoarte si actele necesare pentru pacientii ce doresc sa plece din tara dar si STERILIZARI GRATUITE pentru animalele comunitare si preturi sociale pentru iubitorii de animale si adaposturi.Inscrie-te in director

Membri

Am uitat parola | Utilizator nou

Director animale

Ai un petshop, cabinet, crescatorie, asociatie, adapost sau pensiune pentru animale de casa?

Inscrie-te in director

Chestionar animale

Credeti ca ar trebui eutanasiati cainii fara stapan din marile orase?

» vezi toate poll-urile