Index Caini Chinotehnie IRO Symposium 2013 – un eveniment cotat cu calificativul EXCELENT!

Chinotehnie caini

IRO Symposium 2013 – un eveniment cotat cu calificativul EXCELENT!

Acest articol a fost pus la dispozitie cu amabilitate de Centrul de Educare Canina.

Ove Syslak (Norvegia)- reprezentant al IRO Board - au sustinut  teme medicale, chinologice, legislative si organizatorice, dar si prezentari  din experienta formarii cainilor de cautare-salvare si rezultatele acestora in misiunile reale internationale.
Pentru prima data, la acest nivel chinologic, a fost invitat de catre organizatia mondiala a cainilor de salvare si un lector – specialist roman, dl. Liviu Ionescu.
Actualmente presedintele Centrului de Educare Canina (CdEC) si vicepresedinte utilitar al Clubul National de Ciobanesc German (CNCG),  lector in dresaj canin (cel mai inalt nivel chinologic utilitar) si antrenorul echipei nationale a cainilor de salvare, Liviu Ionescu a fost invitat de catre IRO sa prezinte o tema de psihologie canina. Prezenta sa nu a surpins pe nimeni  datorita rezultatelor canine in examene si concursuri de lucru, a rezultatelor la campionatele mondiale si misiuni , a experientei si al nivelului chinologic recunoscut international.
Conform protocolului de organizare si paticipare, organizatorii au invitat si reprezentanti romani din dieferite medii:  medicul echipei Romaniei a cainilor de salvare - dr. Vet. Doru Safta, reprezentantul IGSU din cadrul  Ministerului de Interne – dl. Bogdan Neagoe, reprezentantul ong-urilor din Romania – dl. Vasile Grososiu , reprezentantul ACHR- dl. Sorin Dragomir, reprezentantul CNCG – dl. Bogdan Nitescu,  reprezentantul mass-mediei romane - Simona Carlugea de la Digi 24.
Sectiunea de socializare a surprins pe toata lumea, cind in program figura vizita la Palatul Parlamentului, unde o delegatie de parlamentari, condusa de secretarul Camerei Deputatilor, dl. Eugean Nicolicea a fost gazda acestei vizite si intilnirilor de socializare cu toti cei prezenti. Domnia sa a fost prezent si la deschiderea oficiala a Congresului Mondial «IRO Symposium 2013», prezentind mesajul Parlamentului Romaniei .
Avind ca partener de lucru, in calitate de coorganizator Primaria Municipilui Bucuresti  si agentia Mapamond,  echipa organizatorica a Centrului de Educare Canina a cuprins in programul de socializare momente inedite de cultura si folclor romanesc.

Trimite prin
Yahoo! Messenger
Share Acest articol a fost publicat la data 04.05.2013
Vizualizari: 1888 © www.4animale.ro
N-ai gasit informatia pe care o cauti?
Da click aici si spune-ne ce subiect ti-ar placea sa gasesti in site!

Editorii nostri vor scrie pentru tine un articol cat mai curand!

Membri

Am uitat parola | Utilizator nou

Director animale

Ai un petshop, cabinet, crescatorie, asociatie, adapost sau pensiune pentru animale de casa?

Inscrie-te in director

Chestionar animale

Credeti ca ar trebui eutanasiati cainii fara stapan din marile orase?

» vezi toate poll-urile