Cum adaug un anunt cu imagini pe www.4animale.ro?

Adaugare unui anunt pe siteul www.4animale.ro se face in 3 pasi:

  1. Completarea datelor anuntului
  2. Adaugare imagini la anunt
  3. Confirmarea anuntului

1. Completarea datelor anuntului (Imaginea 1):

Selectati Judetul, Categoria, Tipul anuntului si Valabilitatea anuntului. Completati Titlu, Text anunt, Telefon, Pret, Email si Codul din imagine. Bifati Ascunde emailul daca doriti ca in pagina anuntului emailul introdus sa nu fie afisat.

Imaginea 1

2. Adaugare imagini la anunt (Imaginea 2 a, Imaginea 2 b):

Aici puteti adauga pana la 4 imagini pentru anuntul dvs. In caz ca nu doriti sa adaugati nici o imagine bifati Nu doresc sa adaug imagini si apasati butonul Trimite.

Pentru a adauga o imagine apasati butonul Browse si din fereastra ce se deschide selectati imaginea pe care doriti sa o adaugati la anunt din calculatorul dvs. si apasati butonul Open / Deschide / Select / Selecteaza in funtie de sistemul de operare, browser si limba instalate pe calculatorul dvs. dupa care apasati butonul Trimite.

Imaginea 2 a

Daca nu au fost erori la adaugarea imaginii pe siteul www.4animale.ro trebuie sa vedeti Imaginea 2 b de mai jos. Pentru a mai adauga o imagine repetati procedura de mai sus, daca nu doriti sa adaugati 4 imagini, cat sunt disponibile pentru un anunt, bifati Am adaugat suficiente imagini, vreau sa validez si apasati butonul Trimite.

Imaginea 2 b

3. Confirmarea anuntului (Imaginea 3 a, Imaginea 3 b, Imaginea 3 c, Imaginea 3 d, Imaginea 3 e):

Acesta este pasul final pentru adaugarea anuntului pe siteul www.4animale.ro. In cazul in care nu ati adaugat nici o imagine siteul arata ca in Imaginea 3 a de mai jos.

Imaginea 3 a

Daca ati adaugat 1, 2 sau 3 imagini siteul arata ca in Imaginea 3 b de mai jos.

Imaginea 3 b

Daca ati adaugat 4 imagini la pasul 2 sunteti redirectionat automat la pasul 3 si siteul va arata ca in Imaginea 3 c de mai jos.

Imaginea 3 c

Pentru a valida anuntul este necesar sa va verificati casuta de email unde veti gasi un email de forma celui din Imaginea 3 d de mai jos (verificati si folderul spam/bulk daca nu gasiti acest email in inbox). Urmati instructiunile din email - este necesar sa dati click pe linkul trimis pentru activarea anuntului.

Imaginea 3 d

Dupa ce dati click pe linkul din email siteul www.4animale.ro trebuie sa arate ca in Imaginea 3 e de mai jos.

Imaginea 3 e

Felicitari! Anuntul a fost adaugat si confirmat cu succes, va fi aprobat de unul din operatorii siteului www.4animale.ro dupa care va fi listat pe site in sectiunea de anunturi.